Megöltek egy fiatal nőt a Népligetben

bűnügyi bevetés
Bűnügyi egységek is vizsgálják a haláleset helyszínét
Vágólapra másolva!
Ismeretlen személyazonosságú nő holttestét találták a Népliget bokros területén csütörtökön, nem sokkal dél előtt – jelentette be a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Több száz méteren kordonozták le a területet, rengeteg volt a rendőr a helyszínen, gyilkosság miatt nyomoznak.
Vágólapra másolva!

Egy nő holttestét találták meg csütörtök délelőtt a Népliget területén, közel a Könyves Kálmán körút és a Vajda Péter utca kereszteződéséhez.

Helyszínelők a Népligetben lekordonozott zóna előtt Forrás: Origo a

A helyszínre érkező kollégánk szerint óriási volt a rendőri készültség a helyszínen: a területet több száz méteres sugarú körben kordonozták le.

A bokros területen készenléti rendőrök, a BRFK bűnügyi bevetési egységei, kutyás rendőrök és polgárőrök is megjelentek a helyszínen.

Mindez már valószínűsítette, hogy gyilkosság történhetett.

Nem hivatalos információink is erre utaltak: úgy tudjuk, az áldozat egy fiatal nő, akit a fején sebesítettek meg, bár nem egyértelmű, hogy ez okozta-e a halálát. A Blikk pedig arról ír, hogy a holttest meztelen volt, amikor rátaláltak.

Bűnügyi egységek is vizsgálják a haláleset helyszínét Forrás: Origo

A szemlebizottság a helyszínen megkezdte a vizsgálatot – közölte kora délután szűkszavú közleményében a BRFK, először csak a holttest megtalálásának tényét ismerve el.

Elmosódott lábnyom, cigarettacsikkel: egy a helyszínen rögzített bűnjelek közül Forrás: Origo

Későbbi közleményükben viszont már arról számoltak be, hogy az orvosszakértői vélemény szerint a nő bűncselekmény áldozata lett, és emberölés miatt indítottak eljárást, ismeretlen tettes ellen.