Ápolót loptak meg a kórházi szarkák Kőbányán

kórházi zsebesek
Őket keresi a rendőrség a kórházi lopás kapcsán
Vágólapra másolva!
A nővérszoba öltözőszekrényét fosztogatták, aztán egy kisboltban vásároltak be a lopással gyanúsított fiatalok. A rendőrség kamerafelvételek alapján keresi az elkövetőket.
Vágólapra másolva!

Tolvajok károsították meg egy kőbányai kórház dolgozóját: a fiatal férfi és nőt október 4-én délután lophatta ki az ápoló pénztárcáját és iratait a nővérszoba öltözőszekrényéből, a zsákmányolt bankkártyákkal pedig később egy kispesti pláza egyik üzletében vásároltak be.

A rendőrség ipari kamerák felvételi alapján keresi a gyanúsítottakat,

felkutatásukhoz pedig a lakosság segítségét is kérik.

A keresett férfi 18-20 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja rövid, fekete színű – a bűncselekmény elkövetésekor sötét felsőt, sötétkék kapucnis kabátot, világoskék farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

Őket keresi a rendőrség a kórházi lopás kapcsán Forrás: Police.hu

Társa 18-20 év körüli, vékony testalkatú nő. Haja hosszú, fekete színű, fekete hosszú ujjú felsőt és világoskék farmernadrágot viselt, valamint egy vajszínű táska volt nála.

Így segíthet

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri őket, tud tartózkodási helyükről vagy a bűncselekmény részleteiről, az hívja a 06-1-263-7200 telefonszámot. A bejelentő névtelensége megőrzése mellett is segíthet az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, de írhar a [email protected] e-mail címre is.