Juhász Péter rend­sze­re­sen dolgozik Por­tik­ Tamásnak – derült ki abból az indexes fórumból, ahol a 13 évre elítélt bűnöző keresztlánya vallotta be, hogy nagyon szoros kapcsolatban van az Együtt alelnöke és Portik - írja a Ripost.

Juhász Péter korábban maga mondta el, hogy egy bizonyos F. Erika közreműködésével borítékokat cserél Portik Tamással, a 15 évi fegyházra ítélt maffiózóval. Miután kirobbant a botrány zavarosan mentegetőzött, hogy ezekben a borítékokban nincs készpénz, s hogy csupán egyszer-egyszer küldött be kinyomtatott cikkeket a gyilkosságra való felbujtásért elítélt Portikhoz F. Erika segítségével. 

Juhász Péter és Portik Tamás között szoros kapcsolat alakult kiForrás: MTI/Kovács Tamás

Szoros kapcsolatok

F. Erika lánya az Index Fórumán dicsekedett azzal, hogy ő és édesanyja (F.Erika) szoros rokonságban állnak az ismert bűnözővel, és hogy nagyon jó barátságban vannak Juhász Péterrel. A Portik-rokon azon háborodott fel, hogy kommentelők az édesanyját Portik titkárnőjeként emlegetik, amit kikért magának, hiszen a mama  nem titkárnő, hanem közvetlen rokon. Ezért lett a fecsegő lány keresztapja a hírhedt maffiavezér - írta meg a ripost.hu. 

Anya és lánya, mint Portik-rokonok állnak szoros kapcsolatban Juhász Péterrel, aki a keresztlány szerint is régóta tesz mindenféle szívességeket a bűnözőnek. A Portik-keresztlány hosszú fecsegését lementették az indexes Fórumon jelenlévő, Juhász Péter álszentségén felháborodó baloldali politikusok, ők juttatták el a Ripost munkatársaihoz - írja a lap.

Juhász Péter, az Együtt alelnöke korábban össze-vissza beszélt Portikhoz való viszonyárólFotó: Polyák Attila - Origo

Juhász össze-vissza beszélt

Mint arról korábban beszámoltunk, Juhász Péter, az Együtt alelnöke arra utalt, hogy sajtófigyelést végzett a bűnözőnek, illetve úgy pontosított, hogy egy összeállítást készítettek Portik Tamásnak, addig később már csak arról beszélt, hogy Juhász Facebook-posztjait nyomtatták ki az internetet szerinte használni nem tudó F. Erikának, aki Portik Tamás munkatársa. Juhász tagadta, hogy ismerné a jogerősen 15 évre elítélt bűnözőt, de azt elismerte, hogy – F. Erikán keresztül – Portiktól kapta azt a képet, amivel azt akarta bizonyítani, hogy Portik és Rogán Antal ismeri egymást.