Meghalt a gondozó, kórházban a gondozott

Csokonai utcai haláleset
Egy Csokonai utcai halálesethez riasztották a hatóságot
Vágólapra másolva!
Az eset a XIX. kerületi Csokonai utcában történt kedden délután, Budapesten. Az egyik társasházi lakáshoz hívták a rendőröket, és a mentőt is. Egy ember meghalt, egy másikat pedig kórházba szállítottak. A rendőrség közölte: bűncselekmény gyanúja nem merült fel.
Vágólapra másolva!
Egy Csokonai utcai halálesethez riasztották a hatóságot Forrás: Origo

Információink szerint egy gondozásra szoruló ember maradt egyedül hatodik emeleti lakásában, miután a gondozója meghalt mellette.

Úgy tudjuk, a beteg egy napot töltött el úgy, hogy senki sem ápolta.

Most kórházban kezelik. Azt egyelőre nem tudni, milyen állapotban van, ahogy azt sem, hogy pontosan ki és mikor vette észre, hogy nagy a baj, és segítséget kell hívni. Meg nem erősített információink szerint a gondozó természetes halállal halt meg, így a rendőröknek semmi dolguk nincs ebben az ügyben.

Bűncselekmény nem történt

Az Origót később a rendőrség arról tájékoztatta, hogy 2016. november 1-jén 12 óra 50 perckor érkezett bejelentés hozzájuk a mentőszolgálattól, hogy Budapesten a XIX., Csokonai utca egyik házának lakásában

egy bejelentő egy embert holtan, egy másikat pedig eszméletlen állapotban talált.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen megjelentek, de rendőri intézkedésre nem került sor, az esettel kapcsolatban idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel – közölték.