Tört, zúzott, lopott

Vágólapra másolva!
A ceglédi rendőrök őrizetbe vettek egy 46 éves, abonyi férfit, aki lefújta egy cukrászda kerítését, reklámtábláját és üvegportálját, betörte egy étterem ajtaját, és lopott a zöldségestől, meg az egyik ismerősétől is a hosszú hétvégén.
Vágólapra másolva!

Egy 46 éves férfit igazoltattak a rendőrök hétfőn késő este Abonyban a Kossuth Lajos téren, mivel pár perccel korábban egy kővel betörte egy közelben lévő étterem ablakát. Papírjainak ellenőrzése után elfogták, és a Ceglédi Rendőrkapitányságra vitték, ahol gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság elkövetésének megalapozott gyanújával – írta meg a Police.hu.

Kihallgatása során kiderült, hogy

nem ez az egyetlen bűncselekmény, amelyhez köze volt.

Október végén festékszóróval fújta le egy abonyi

cukrászda kerítését, reklámtábláját, üvegportálját, és egy helyi zöldségboltba is betört,

ahonnan mézet, különféle italokat és gyümölcsöket lopott. Szombat éjjel pedig az egyik ismerőse házába is bement, ahova nem kellett betörnie, mert az épülethez volt kulcsa, és a riasztó kódját is ismerte. Innen italokat és konyhai eszközöket lopott el.

Ezért a garázdaság mellett lopás és rongálás megalapozott gyanújával is eljárást indítottak ellene a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán. A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.