Katonai tiszteletadás mellett eltemették Pilisszentkereszten a Bőnyben lelőtt rendőrt, Pálvölgyi Pétert. A temetés kezdetekor az ország összes rendőrjárművén egy percre felkapcsolták a szirénát és a megkülönböztető jelzést.

Hozzátartozói, barátai és kollégái vettek végső búcsút november 4-én, pénteken Pilisszentkereszten a hősi halottá nyilvánított és alezredessé előléptetett Pálvölgyi Pétertől, akit október 26-án Bőnyben lőttek le - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

Katonai tiszteletadás mellett 

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozóját római katolikus szertartás szerint, katonai tiszteletadás mellett kísérték utolsó útjára. A temetésen Papp Károly országos rendőrfőkapitány búcsúzott a testület nevében. A gyászszertartáson részvétét fejezte ki Pintér Sándor belügyminiszter, és főhajtással tisztelegtek a társszervek vezetői, Pálvölgyi Péter közvetlen és távolabbi munkatársai.

Egy perc tiszteletadás 

Pálvölgyi Péter emlékére a temetés kezdetekor, délután három órakor a rendőrök országszerte valamennyi szolgálati gépkocsin egy percre bekapcsolták a kék lámpát és a szirénát - olvasható a közleményben.