Kegyetlen bosszú: kalapáccsal zúzta be a prostituált fejét

Vágólapra másolva!
Ölni is tudott volna a férfiasságában megsértett segédmunkás, ácskalapáccsal verte félholtra prostituált ismerősét, majd rablásnak próbálta álcázni tettét.
Vágólapra másolva!

Emberölési kísérlet miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy 27 éves, román állampolgárságú férfi ellen, aki tavaly ősszel kalapáccsal vert félholtra egy nőt, majd magára hagyta a vérző áldozatot.

A vádlott segédmunkásként dolgozott, és hétvégenként részt vett egy VII. kerületi borozó felújításában – ebben a kocsmában is aludt, innen járt hétköznap dolgozni.

Kalapáccsal indult nőzni

A férfi október közepén hirdetés alapján felkeresett egy, a kerületben dolgozó szexmunkást – majd két héttel később, október 31-én ismét meglátogatta. Ezúttal nála volt egyik munkaeszköze, egy ácskalapács is.

Az aktus során azonban rosszra fordultak a dolgok: úgy tudjuk, a prostituált megjegyzést tett a férfi teljesítményére, a vádlott pedig ezen annyira feldühödött, hogy

kalapácsával többször is nagy erővel fejbe verte a sértettet,majd felöltözött, és magára hagyta a vérző, magatehetetlen áldozatot.

Rablásnak álcázta

A támadó arra is gondolt, hogy rablásnak álcázza az erőszakot. Elvitte a nő laptopját, mobilját, és információink szerint a felújított borozó melletti

sittrakásba rejtette a nejlonba csomagolt tárgyakat,

a kalapácsot pedig egy vödörbe tette.

Azzal viszont nem számolt, hogy a nő életben maradhat: a válságos állapotban fekvő sértettre egy barátnője talált rá másnap, ő értesítette a mentőket és a rendőrséget is.

A bántalmazott szexmunkás leírása alapján aztán elfogták a támadót, aki jelenleg előzetes letartóztatását tölti. Ha a bíróság helyt ad a vádnak, a férfit öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik – ez azonban nem segít az áldozaton, akinek sérülései maradandóak is lehetnek.