Gyermekkorú ismerősét vette rá a balatonszemesi nő, hogy rendszeresen kielégítsen egy 81 éves férfit. A rendőrök vizsgálják a kislány szüleinek felelősségét is.

Éveken át kihasznált egy ismerős gyereket a most előzetes letartóztatásba helyezett balatonszemesi nő: a 48 éves asszony a rendőrség szerint

rávette a kislányt, hogy pénzért rendszeresen kielégítsen egy 81 éves zamárdi férfit.

Évekig tarthatott

A gyanú szerint az idős pedofil is tisztában volt áldozata korával, de ez nem tartotta vissza. A "szexuális szolgáltatásért" minden alkalommal fizetett – a kapott pénzt a sértett aztán átadta a kerítőnek – ám volt, hogy a férfi követelés nélkül is adott pénzt a lánynak.

A visszaélés valószínűleg éveken át tartott,

hiszen a kezdetben gyermekkorú áldozat időközben kiskorúvá vált, vagyis betöltötte 12. életévét.

Már szeptemberben tudták

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság már szeptember 7-én eljárást indított a kislány kihasználói ellen. A a 48 éves asszonyt kerítéssel, a férfit szexuális visszaéléssel gyanúsították, ugyanakkor csak két hónappal később hallgatták ki őket.

Éveken át is tarthatott a balatonszemesi lány szexuális kizsákmányolása. A kép illusztrációForrás: Thinkstock

Kihallgatása után a nő őrizetbe, majd bírósági jóváhagyással egy hónapra előzetes letartóztatásba került november 11-én. A zamárdi gyanúsított szabadlábon védekezhet. Úgy tudjuk, a rendőrség vizsgálja a gyermek szüleinek felelősségét is.

Az ügyről azonban kérdésünkre sem adtak bővebb tájékoztatást a megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztályán.