Nyílt levelet írt Vona Gábor felesége

Vágólapra másolva!
Orbán Viktor feleségétől kér segítséget Vona-Szabó Kriszta.
Vágólapra másolva!

Vona Gábor felesége nyílt levelet írt Lévai Anikónak, miután a TV2-n Terry Black transzvesztita előadó arra célzott, hogy az ellenzéki politikusnak homoszexuális kapcsolatai is lehettek. A Jobbik elnökének felesége azt írja: azért fordult éppen Lévai Anikóhoz, mert szerinte Orbán Viktort csak a neje állíthatja le. Az asszony levelében hozzáteszi: nem tudja elfogadni, hogy a férjét valótlan „magánéleti karaktergyilkosságokkal” próbálják lejáratni. „Biztos vagyok benne, hogy egyikünk sem akar egy ilyen országban élni, gyereket nevelni és unokázni. Ez nem lehet a polgári Magyarország. Ez egész egyszerűen méltatlan” – írta Vona Gábor felesége.

Terry Black a TV2 Tények című hírműsorában azt mondta: több mint tíz évvel ezelőtt hetente többször is találkozott Vona Gáborral egy VIII. kerületi lakásban, ahol fiatal, értelmiségi férfiak megvitatták a világ dolgait. Újságírók, színészek és fiatal politikusok is részt vettek a találkozókon.

A beszélgetések után együtt szórakoztak. „Itt nem az a probléma, hogy ki milyen szexuális hovatartozással rendelkezik, de egy közéleti embernek, főleg hogyha ilyen emberek ellen akar propagandát tenni, akkor bizony be kell, hogy vallja, ő is csinálta” – mondta Terry Black.