Fiatalkorúak között tört ki vérontásig fajuló verekedés a Népszínház utcában, a támadók egy lányt is megszúrtak - fényképpel körözi őket a rendőrség, egy gyanúsítottat pedig már el is fogtak.

Súlyos testi sértés miatt köröz két fiatalkorú gyanúsítottat a BRFK, a rendőrség szerint ők vertek és késeltek meg egy háromtagú társaságot szombat éjjel, a Népszínház utcai villamosmegállóban.

A 16 éves kamaszok eddig ismeretlen okból összevesztek a megállóban álló fiatal társasággal, ami gyorsan verekedésig fajult: egy fiú állkapcsát eltörték, míg egy másik fiút és egy lányt többször is megszúrtak.

Őket keresik

A rendőrök gyorsan azonosították a lehetséges elkövetőket, L. Bencét és Bódi István Tamást. Országos elfogatóparancsot adtak ki a két támadó ellen, megtalálásukhoz pedig a lakosság segítségét is kérték. A vasárnap esti órákban Budapesten elfogták L. Bencét, társát azonban még mindig keresik.

Bódi István Tamást (bal) még keresi a rendőrség a Népszínház utcai késelés miattForrás: Police.hu

A BRFK kéri, hogy aki képen látható gyanúsítottat felismeri, tud hollétéről, hívja a 06-1-477-3700 telefonszámot.

A bejelentő névtelenségét megőrizve is segíthet az ingyen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán és a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.