Párás, néhol ködös lesz a levegő

Duna ÉVSZAK FOLYÓ híd IDŐJÁRÁS köd ködös KÖZLEKEDÉSI LÉTESÍTMÉNY Szabadság híd TÁJ tél ÉVSZAK FOLYÓ híd IDŐJÁRÁS köd ködös KÖZLEKEDÉSI LÉTESÍTMÉNY Szabadság híd TÁJ tél Budapest, 2014. január 7.
Sűrű köd a budapesti Szabadság hídnál 2014. január 7-én.
MTI
Sűrű köd a budapesti Szabadság hídnál 2014. január 7-én
Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Kedden reggel párás, néhol ködös lesz a levegő, és egyes tájakon napközben is maradhat a párás, felhős idő - írja a Köpönyeg.hu. Máshol kevés felhő ígérkezik. A fagyos reggelt hideg nappal követi:

reggel -3, délután +3 fok körül várható a hőmérséklet.

Szerdán beborul az ég, és elszórtan számíthatunk vegyes halmazállapotú csapadékra: északon hó, ónos eső, szitálás valószínű, máshol gyenge eső lehet. Marad a télies idő +2 fok körüli maximumokkal.

Csütörtökön eleinte folytatódik a borongós idő, majd dél felől csökken a felhőzet, egyre több helyen bukkan elő a nap. A DK-i szél megélénkül. Kissé erősödik a nappali felmelegedés.

Pénteken nyugat felől megnövekszik a felhőzet, és délutántól már kisebb eső is kialakul. 6 és 11 fok közé enyhül az idő.

Boldog névnapot

November 15. az év 320. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 46 nap van hátra.

Ma az Alberteket és Lipótokat ünnepeljük.

Az Albert férfinév a germán Adalbert név német rövidülése. Az Adalbert elemeinek jelentése: nemes és fényes, híres. Az Albert női párja az Alberta, az Albertin és az Albertina. A Lipót a germán Leopold magyar alakváltozata. Női párja Leopolda és Leopoldina.

Távkapcsoló

A TV2-n a Hitman - A bérgyilkos című akciófilmen izgulhatunk, az RTL Klubon indul a Keresem a családom új évadja, újabb megható történetekkel. Az HBO-n a Társas játék első évadját nézhetjük újra, a Mozi+ Hugh Jackmannel és a Farkassal készül, az OzoneNetworkön 20 órakor indul A robotok kora című ismeretterjesztő sorozat.

Mozipremierek

  • A sors kegyeltjei... meg a többiek
  • Éjszakai ragadozók
  • Az ismeretlen lány
  • Mentőakció
  • Az utolsó emberig
  • Legendás állatok és megfigyelésük
  • Creative Control