Célegyenesben a Teréz körúti robbantás ügye

Teréz körúti robbantás
Budapest, 2016. október 21. A Teréz körúti robbantás gyanúsítottját (b) kísérik ki 2016. október 21-én a Budai Központi Kerületi Bíróság tárgyalóterméből, ahol döntöttek előzetes letartóztatásáról. A Központi Nyomozó Főügyészség előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsította meg a magyar állampolgárságú, ezidáig büntetlen előéletű férfit a Teréz körúti robbantással összefüggésben. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A parlament nemzetbiztonsági bizottságának alelnöke szerint célegyenesben a Teréz körúti robbantás ügyében zajló nyomozás, a rendőrök egész biztosan a robbantót fogták el.
Vágólapra másolva!

Teljesen biztos, hogy a rendőrök a Teréz körúti robbantót fogták el, az ügy teljes felgöngyölítése és megoldása célegyenesben van - mondta a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésének szünetében a testület fideszes alelnöke, Németh Szilárd újságíróknak.

A rendőrséget támadta

Németh Szilárd az ügyészségi tájékoztatásra hivatkozva közölte: az elkövető a rendőrség mint intézmény ellen hajtott végre tervezett és előkészített támadást.

A gyanúsított nem működik együtt a hatóságokkal

- tette hozzá.

Fel fog épülni a két rendőr

Németh Szilárd közölte: tájékoztatást kaptak arról is, hogy a két sebesült rendőr fel fog épülni, és mindketten a rendőrség kötelékében maradnak.