Pára és ragyogó napsütés vár ma ránk

napsütés Duna, margitszigeti hífő, alacsony vízállás, napsütés
Duna, margitszigeti hífő, alacsony vízállás, napsütés
Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Hétfőn hajnalban párafoltok képződnek, melyek ÉK-en tartósan megmaradhatnak - írja a Köpönyeg.hu. Máshol ragyogó napsütés ígérkezik. ÉK-en 9-11, máshol 12 és 17 fok közötti értékeket mérhetünk.

Kedden ÉK-en tartósabban felhős, párás időre van kilátás, míg máshol többórás napsütés valószínű. Nem lesz csapadék. Reggel 4, délután 12 fok körül alakul a hőmérséklet (ismét ÉK-en lesz a hűvösebb).

Szerdán derűs és tartósan rétegfelhős, párás területek váltakoznak. Ennek megfelelően alakul a maximum: 5 és 13 fok lehet délután (a tartósan párás helyeken lesz a hidegebb).

Csütörtökön lényeges változás nem lesz az időjárásunkban: az ország ÉK-i felén maradhat tartósan borús az idő, máshol előbújhat a nap.

Boldog névnapot

November 21. az év 326. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 40 nap van hátra.

Ma az Olivéreket ünnepeljük.

Az Olivér férfinév a latin olivarius szóból származik, a jelentése: olajfát ültető, de más feltevés szerint germán eredetű, jelentése: tündér, manó + sereg.

Távkapcsoló

A TV2 A szultána után A tengerészgyalogos 3-at adja, miközben az RTL Klubon a Dr. Csontból kapunk új részt. A Viasat3-on folytatódik a Flúgos futam, a Cool egy klasszikus sorozat filmváltozatát adja, jön a Charlie angyalai: Teljes gázzal, az OzoneNetwork 20.05-től az Érintetlen Afrikába, majd a Vad Indiába repít.

Mozipremierek

  • Tapló Télapó 2.
  • Bezárva
  • Hogyan találtam rá a boldogságra az El Caminón
  • #Jézus - Apám nevében
  • Cop Mortem
  • Az állam Fritz Bauer ellen