Újra jár a 2-es metró

Alstom Metropol szerelvény BKK-BKV 2-es metró épület belső FOTÓ FOTÓTÉMA KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ KÖZLEKEDÉSI LÉTESÍTMÉNY metró metróállomás metrószerelvény Pillangó utca sín
Budapest, 2013. szeptember 6. A BKK-BKV 2-es metró vonalán közlekedő Alstom Metropol szerelvény megérkezik az Örs vezér tere irányából a Pillangó utcai megállóba. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
A reggeli baleset után este fél 6-kor újraindult a 2-es metró a Puskás Ferenc Stadion és az Örs vezér tere közt.
Vágólapra másolva!

Fél 6-kor megindulhatott a közlekedés az M2-es metró Örs vezér tere és Puskás Ferenc Stadion megállója között, így újra teljes vonalon járnak a szerelvények, közölte a BKV.

Összeütköztek

Kora reggel az M2-es metró Pillangó utcai megállójában két szerelvény összeütközött, melynek következtében többen könnyebb sérülést szenvedtek. A balesetet követően az Örs vezér tere és a Puskás Ferenc Stadion között pótlóbuszok közlekedtek.

Vizsgálják

A BKV szerint az eset vizsgálata továbbra is folyamatban van, az ütközés okairól a vizsgálat lezárta után tájékoztatják a közvéleményt.