Partvissal esett a kamerának a béna betörő

partvis
Hiába próbálta leverni a kamerát, de a riasztóval sem tudott mit kezdeni a rákosmenti betörő
Vágólapra másolva!
Perceken keresztül püfölte a biztonsági kamerát a rákosmenti betörő, de csak portalanítani tudta – végül egy riasztó hangja kergette el.
Vágólapra másolva!

Kitartóan és eredménytelenül próbált leverni egy biztonsági kamerát a középkorú férfi, akit egy rákosmenti betörés gyanúsítottjaként keresnek a rendőrök.

Ütögette, majd belenézett

A baseballsapkás elkövető november 27-én este osont be a Martinovics utcai családi ház kertjébe. Először a kamerához lépett, majd a helyszínen talált partvissal megpróbálta letörni,

nagy igyekezetében pedig bele is nézett az objektívbe.

A kamerát nem tudta leverni, így inkább felfeszítette a ház ablakát – ekkor azonban megszólalt a beépített riasztórendszer, a férfi pedig elmenekült a helyszínről.

A XVII. kerületi rendőrkapitányság most a kamerafelvételek alapján körözi a férfit, azonosításához pedig a lakosság segítségét is kérik.

Hiába próbálta leverni a kamerát, de a riasztóval sem tudott mit kezdeni a rákosmenti betörő Forrás: Police.hu

Aki felismeri az elkövetőt, tud hollétéről vagy a bűncselekmény részleteiről, az hívhatja a a 06-1-253-2340 vagy a 06-1-253-2312 telefonszámot – illetve név nélkül és ingyenesen is bejelentést tehet a 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.