A hétvégén plusz 10 fok is lehet

Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése.
Vágólapra másolva!

Szombat Az ország nagy részén változóan felhős lesz az ég többórás napsütéssel, de északkeleten tartósan ködös, felhős maradhat az idő. Csapadék nem várható. A délnyugati szél megélénkül. Reggel -3 és +4, délután 2 és 9 fok között alakul a hőmérséklet - ÉK-en lesz a hidegebb.

Vasárnap Változóan felhős, szeles időnk lesz. Csapadékra nem kell számítani. Reggel 0, délután +7 fok körül alakul a hőmérséklet. A Balaton térségében akár +10 fokot is mutathatnak a hőmérők.

Hétfő Északnyugat felől hidegfront érkezik, melynek hatására gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és zápor, a hegyekben hózápor is előfordul. Erős lesz az ÉNy-i szél. 6 fok körül alakul a csúcsérték.

Kedd Estig derűs időre számíthatunk sok napsütéssel, majd estétől erős felhősödés valószínű. Reggel -4 fok körül, délután -2 és +3 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerda Újabb front okozhat szórványos hózáporokat és szélerősödést. Átmenetileg néhány fokkal enyhébb idő lehet, de estétől markáns lehűlés kezdődik, visszatérhet a keményen fagyos idő.