Kihallgatták a kun-mediátoros Marcsikát

Kun-Mediator
Vágólapra másolva!
Kihallgatták a Kun-Mediátor csalás miatt keresett vezetőjét. A nőt másfél bujkálás után, néhány napja Belize-ben fogták el.
Vágólapra másolva!

A 62 éves karcagi asszony ellen csalás gyanúja miatt indult nyomozás, de mivel az ügy kirobbanása előtt külföldre szökött, így egészen mostanáig nem tudták kihallgatni.

https://youtu.be/vV0GxL8tkJw

Pedig a nyomozás tavaly áprilisban indult azután, hogy Kun-Mediátor Kft. karcagi fiókjában többen nem jutottak hozzá a pénzükhöz.

A becsapott emberek azért vitték a nőhöz a pénzüket, mert ő az átlagosnál jóval magasabb kamatot ígért. A szerencsések egyébként korábban meg is kapták a pénzüket, ugyanis gyakorlatilag egy piramisjátékhoz hasonló vállalkozást vezethetett húsz éven át. Végül azonban ezer embert csapott be, a kár amit okozhatott a 20 milliárd forintot is elérheti.

Rendőrök vezetik a Kun-Mediátor sikkasztás miatt elfogott vezetőjét a Liszt Ferenc-repülőtéren Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A Bróker Marcsiként emlegetett nőt végül a Karib-tengeri Belize-ben fogták el csütörtökön a helyi rendőrök egy interpool elfogatóparancs alapján, haza azonban már a magyar rendőrök hozták.