Dráma a plázában: kést szorított volt felesége nyakához

Vágólapra másolva!
Járókelők akadályozták meg, hogy a családi dráma vérontásig fajuljon Debrecenben: az elhagyott férj tapétavágóval fenyegette volt feleségét egy üzletközpontban – a rendőrség a napokban lezárta az ügyben folytatott nyomozást.
Vágólapra másolva!

Késsel fenyegette volt feleségét egy debreceni férfi - csak a járókelők közbeavatkozásán múlt, hogy a családi konfliktus nem tragédiával végződött.

Erőszak a gyermekmegőrző előtt

Az eset augusztus 21-én délután, a helyi Fórum üzletközpontban történt. A volt férj egy bolt kirakata előtt keveredett hangos szóváltásba az asszonnyal. Végül már gyilkossággal fenyegetőzött, és hogy elszántságát bizonyítsa előkapott egy kést is.

A nő próbált elmenekülni, de volt férje hajába kapva visszatartotta a sértettet, és nyakához szorította a pengét– mindez ráadásul egy gyermekmegőrző részleg közelében történt.

Szerencsére az arra járó vásárlók lefogták és földre teperték támadót, majd értesítették a rendőrséget.

SMS-ben is fenyegetőzött

A volt férj az incidens után három nappal előzetes letartóztatásba került. A nyomozás során a rendőrök azt is megtudták, hogy a férfi még augusztusban 30 sms-t küldött volt élettársának, amikben még

közös gyerekeiket is gyilkossággal fenyegette.

A Debreceni Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság és zaklatás gyanújával indított büntetőeljárást a támadó ellen. A nyomozást a napokban lezárták, és vádemelési javaslatot tettek az illetékes ügyészségnek.