Bedrogozott férfi fenyegetett robbantással

2016.12.21. 09:54

Autóból kiszállva ordítozott egy férfi a Király utcában, robbantással fenyegette meg a járókelőket. Bombát nem találtak nála, de drogot igen.

Bombafenyegetés miatt zárták le a rendőrök kedd este VII. kerületben a Király utca egy szakaszát, számolt be az esetről korábban az Origo. Most az is kiderült, hogy a fenyegetőző gyanúsított kábítószer hatása alatt állhatott.

Autóból ijesztgetett

A 35 éves gyanúsított este kilenc óra után állt meg autójával a 11-es szám előtt, és egy fehér színű autóból ordítozva, majd abból kiszállva - rendőri szóhasználat szerint –"közveszéllyel fenyegetőzött", a közelben sétáló járőrök azonban perceken belül elfogták

Úgy tudjuk, a férfi azzal ijesztgette az utcán álldogálókat, hogy fel fogja robbantani őket - erre utal az is, hogy kocsiját aztán rendőrségi tűzszerészek vizsgálták át, de nem találtak nála robbanószerkezetet.Kábítószer nyomait viszont felfedezték az autóban, és információink szerint a fenyegetőző drog hatása alatt állt elfogásakor is. A fővárosi férfit őrizetbe vették, és közveszéllyel fenyegetés, valamint kábítószer-birtoklás miatt is eljárás indult ellene.