Újabb halálos áldozata van az M3-ason történt buszbalesetnek

2016.12.21. 08:36

Az M1 értesülése szerint a kórházban meghalt egy 41 éves nő, aki a balesetben súlyos koponyasérüléseket szenvedett. Nemrég szállították át az egri kórházból Miskolcra. Vele együtt ötre emelkedett a tragédia halálos áldozatainak száma. 

Mint arról az Origo is beszámolt, a bécsi adventi vásárról hazatérőket szállító busz szombaton karambolozott az M3-as autópályán, a Miskolc felé vezető oldalon, Mezőkeresztes és Mezőkövesd között. 

Ötre emelkedett a halálos álozatok számaForrás: MTI/Vajda János

A baleset után 11 jármű rohant a buszba, illetve egymásba. Hárman - egy 13 év körüli fiú, egy 20 év körüli nő, és egy 50 év körüli férfi - a helyszínen meghaltak, két életveszélyes sérült a kórházban hunyt el.

Összesen 31 sérültet vittek a miskolci, az egri és a debreceni kórházakba. A buszon 81-en utaztak, valamennyi sérült közülük került ki.

A tömegszerencsétlenség okát és körülményeit még vizsgálják. A Grand Tours utazási iroda tulajdonosa, Nagy Sándor szerint a buszsofőr egy karambolt akart elkerülni, ezért kapta el a kormányt. Szerinte így csúszott meg és borult fel a busz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK