Kunhalmi Ágnes MSZP-s képviselő furcsán viselkedett tegnapi sajtótájékoztatóján. Többször újrakezdte a mondanivalóját, közben látszólag minden ok nélkül nevetgélt. A Ripost szerint egyértelműnek látszik, hogy valamilyen szer hatása alatt volt.

Ahogy az Origo is megírta, alig tudta befejezni Kunhalmi Ágnes a pénteki sajtótájékoztatóját. A szocialista politikus többször elnevette magát, és ő maga is elismerte, hogy "nem áll a helyzet magaslatán". Pedig Kunhalmi Ágnest egy nagyon fontos dologról kérdezték, arról, hogy az MSZP együttműködne-e a Jobbikkal.

Befolyásoltság alatt állhatott

A Ripost azt írja, "többször is végignézve a felvételt egyértelműnek látszik, hogy a politikus valamiféle befolyásoltság alatt állt. Vagy csak egyszerűen berúgott, vagy valamiféle más szerrel »lőtte be magát«".

A lap szerint mindez kétségkívül a rendszerváltás utáni politika "egyik legprimitívebb botránya. Lehet, hogy az egész párt bepezsgőzött a közelgő új év és az egyre inkább erőltetett Jobbik-szövetség alkalmából?"

- írták.

Lesz-e következmény?

E-mailben kérdeztük Kunhalmi Ágnest, hogy mivel magyarázza a furcsa viselkedését, az MSZP-t pedig arról, hogy megbüntetik-e Kunhalmit a történtek miatt. Cikkünket frissítjük, amint válaszolnak.