Szombat reggel még hidegebb lesz

Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Szombat Rendkívül hideg idő várható. Reggel mínusz 22 és mínusz 12, délután mínusz 11 és mínusz 6 fok között alakul mindössze a hőmérséklet. Eleinte még erős lesz az északi szél, majd fokozatosan mérséklődik a légmozgás. Lassan megszűnik a hidegfronti hatás. Egyébként sok napsütésre számíthatunk, csak elvétve lehet hózápor.

Vasárnap Nyugaton és keleten gyakran lesz erősen felhős az ég, a középső tájakon többnyire gyengén vagy közepesen felhős lesz az ég. Főleg a Nyugat-Dunántúlon alakulhat ki havazás. Reggel mínusz 17 és mínusz 10 (de fagyzugos helyeken akár mínusz 25, mínusz 20), délután mínusz 10 és mínusz 3 fok ígérkezik.

Hétfő Változóan felhős lesz az ég, csak elszórtan valószínű hószállingózás, hózápor. Foltokban zúzmarás köd képződik. Reggel mínusz 12, délután mínusz 5 fok körüli értékeket mérhetünk.

Kedd Változóan felhős, néhol tartósabban ködös idő várható. Hószállingózás, zúzmaralerakódás bárhol előfordul. Marad a zord hideg: reggel mínusz 20 és mínusz 5, délután mínusz 10 és mínusz1 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Szerda Még nagyobb területen alakulhat ki zúzmarás, tartós köd. Reggelre mínusz 18 és mínusz 5 fok köré süllyed, délutánra mínusz 10 és mínusz 5 fok közé emelkedik a hőmérséklet.