Ma se lesz melege

2017.01.10. 04:44

Vigyázzanak magukra és egymásra, mert farkasordító hideg előtt állunk! Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.

Kedden hajnalban párás, foltokban ködös lesz a levegő - írja a Köpönyeg.hu. Napközben változóan felhős időre számíthatunk többórás napsütéssel. Hózáporra kicsi az esély.

Reggel -15, délután -7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán ragyogóan napos, és egyben tartósan fagyos időnk lesz. Reggel ismét több helyen süllyed -15 fok alá a hőmérséklet. Délutánra -4 fok köré "melegszik" levegő.

Csütörtökön és pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég mindkét nap, és többfelé várható vegyes csapadék: havazás, ónos eső, havas eső. Péntekre megenyhül az idő, ekkor délután +2, +3 fok sem kizárt.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Brutális gyilkosság a fővárosban. Vádat emeltek egy 45 éves nő ellen, aki az ügyészség szerint Pestszentlőrincen egy vita után baltával megölte élettársa 83 éves anyját.

Kijózanító videón, milyen az út havazás után a magyar-osztrák határon

Rendőrt hívtak a szomszédok Bochkor Gábor miatt

Golden Globe 2017: Ki volt a legszebb a vörös szőnyegen?

Nagy változás a kötelezőnél, milliókat bukhat emiatt

Boldog névnapot

Január 10. az év 10. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 355 (szökőévekben 356) nap van hátra.

Ma a Melániákat ünnepeljük.  

A Melánia görög eredetű női név, a Melasz név női párja, jelentése: fekete.

Távkapcsoló

Ha még nem látta a 2009-es Star Trek-filmet, a Super TV2-n bepótolhatja 21 órától, ha viszont inkább kacagásra vágyik, az anyacsatornán tíz perccel később indul az Argo 2. Az RTL Klubon közben Castle keveredik újabb bűnügybe, a Film+ a Mad Max 2-vel, a Mozi+ A tengerészgyalogossal készül, az OzoneNetwork A nagy kékség második évadját indítja 20 órakor.

Heti mozipremierek

  • Utazók
  • #Jézus - Apám nevében
  • David Bowie arcai
  • A vörös teknős
  • Őrült boldogság
  • Vigyázz, kész, szörf! 2
  • Mártírok
  • Madeleine