Jobbik: Aljas húzás Nyakó melegpopsizása

Vona Gábor
Balassagyarmat, 2016. november 15. Vona Gábor, a Jobbik elnöke sajtótájékoztatót tart a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal balassagyarmati közösségi szállása előtt 2016. november 15-én. MTI Fotó: Komka Péter
Vágólapra másolva!
Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője szerint aljas húzás volt Nyakó István legutóbbi megszólalása. Az MSZP sajtófőnöke Vona Gábornak, a Jobbik elnökének "meleg popsiját" említette meg az ATV egyik csütörtök esti műsorában.
Vágólapra másolva!

Ha kell, a legminősíthetetlenebb szintre tudnak süllyedni – reagált az M1 Híradójának Mirkóczki Ádám. A Jobbik szóvivője szerint emberileg és politikailag is értelmezhetetlen az, amit Nyakó István mondott, a baloldal pedig ismét megmutatta, hogy a lehető legalpáribb szintre képes süllyedni.

Mirkóczki: Aljas reakció

„Sem emberhez, sem politikushoz nem méltó, pláne nem baloldalihoz, és túl azon, hogy ő pontosan tudja, hogy hazugság mindaz, amire utalt, és amire célozgatott, egy elég aljas reakció volt, de

Csattanós választ adtak arra, hogy valójában kicsodák, micsodák” – jegyezte meg Mirkóczki, aki szerint a baloldal azt próbálja elhitetni, hogy befogadó és demokratikus politikát vallanak, de ehhez valójában közük sincs.

"Szép álom"

Mint arról az Origo korábban beszámolt, Nyakó István az ATV egyik műsorában arra a felvetésre, hogy a Jobbik elvihet-e szavazókat az MSZP-től, azt mondta:

A videón 8:07-től hallható a mondat:

A megjegyzés főleg azután figyelemre méltó, hogy novemberben Terry Black transzvesztita előadóművész Vona Gábor korábbi homoszexuális kalandjairól beszélt, mire a Jobbik pártelnöke sajtótájékoztatót tartott, hogy kijelentse, ő "büszke heteroszexuális".