Tolvaj takarítónőt fogtak

Vágólapra másolva!
A nő két hónapig dolgozott úgy egy családnál, hogy közben folyamatosan meglopta őket. A rendőrség további sértettek jelentkezését várja.
Vágólapra másolva!

Egy 37 éves budapesti nő az elmúlt két hónapban egy 22. kerületi családi házban takarított. A család december végén vette észre, hogy

arany ékszereiből, otthon tartott valutájából és pénzéből kevesebb van,

és mintha egyre több tűnne el. A családfő kamerákat szereltetett fel a szobákba – írta meg a rendőrség honlapja. A nő január 12-én délután ismét munkára jelentkezett. A felvételeken látható, amint átkutatja a szobákat, és elemel néhány tárgyat. A család azonnal hívta a rendőrséget.

A nőt a helyszínen elfogták, és átvizsgálták a ruháját, amelyben megtalálták az aznapi zsákmányt:

ékszereket, pénzt, parfümöket és más kozmetikai termékeket.

A tolvaj angyalföldi lakását is átkutatták a nyomozók. A korábban ellopott ékszerek ugyan nem kerültek elő, de több zálogjegyet lefoglaltak a nyomozók. A lopással gyanúsított nőt a kapitányságra vitték, és gyanúsítottként kihallgatták.

Mivel a 37 éves nő több helyen is vállalt másodállást takarítónőként, előfordulhat, hogy több áldozata is van, ezért a BRFK 22. kerületi rendőrkapitánysága kéri, hogy akiben felmerül a gyanú, hogy nála is ez a nő járhatott, hívja a 06 (1) 229-2622 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámon, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.