Egész napos fagy lesz

ÉPÍTMÉNY ÉVSZAK FOTÓ ÁLTALÁNOS IDŐJÁRÁS jég jeges tél víztorony Göncruszka, 2017. január 14.
Egy fagytól szétrepedt víztorony Göncruszkán 2017. január 14-én.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Göncruszka, 2017. január 14. Egy fagytól szétrepedt víztorony Göncruszkán 2017. január 14-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Vigyázzanak magukra és egymásra, mert farkasordító hideg előtt állunk! Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Kedden délelőtt még erősen felhős lesz az ég, majd délután csökken a felhőzet - írja a Köpönyeg.hu. A déli, délnyugati tájakon elszórtan szállingózhat a hó.

Reggel -7, délután -3 fok körüli értékeket mérhetünk, egész napos fagy lesz.

Szerdán változóan felhős, párás időre számíthatunk. Kicsi az esély hószállingózásra. A reggeli -15, -5 fokról -7, -1 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtökön folytatódik a nyugodt téli idő. Napközben felhősödés valószínű, de délen is kicsi az esély hóra. Reggel -10, délután mindössze -5 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Délen szórványosan, északon elszórtan valószínű havazás, hószállingózás. Marad a fagyos idő.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Megszólalt a férfi, aki évtizedekig Antal Imre élettársa volt. Antal Imre élete tele volt hullámvölgyekkel, tragédiákkal, erről mesélt az egykori műsorvezető barátja, élettársa, Jenei József.

Trump: Merkel katasztrofális hibát követett el a migránsok befogadásával. Donald Trump szerint Angela Merkel német kancellár "katasztrofális hibát" követett el "az illegális" migránsok befogadásával. Szerinte a britek után mások is kilépnek majd az Európai Unióból.

Ezért van tömeg a kettes metrón: naponta 70-nel kevesebbszer jön a metró. Még decemberben volt egy metróbaleset az M2-es vonalon, azonban az alapmenetrend azóta sem állt helyre: az alagútban kevesebb a szerelvény, így kevesebb a járat is.

C. Ronaldo hisztizett az aljas trükk miatt.

Most tesztelheti, mennyire ismeri a saját testét.

Boldog névnapot

Január 17. az év 17. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 348 nap van hátra.

Ma az Antóniákat és Antalokat ünnepeljük.

Az Antónia latin eredetű női név, az Antonius (magyarul Antal) férfinév olasz női párja.

Az Antal latin eredetű férfinév. A név a római Antonius nemzetségnévből származik, amelynek eredeti jelentése ismeretlen. Női párja az Antónia.

Tévéműsor

A TV2-n 21.15-től őrült fiatalok buliznak az Euro túrában, miközben az RTL Klubon a Castle-ből kapunk újabb részt. A Viasat3-on Kevin Costner vízimentőnek áll a Hullámtörőkben, a Super TV2 a Star Trek - Sötétségbent küldi képernyőre, a Comedy Central Extrán indul a Férjek gyöngye nyolcadik évadja, a LifeNetworkön pedig a Ha ciki, ha nem: kövér vagy című sorozat.

Heti mozipremierek

  • Széttörve
  • xXx: Újra akcióban
  • A számolás joga
  • Balerina
  • Utazás apánkkal
  • Ez csak a világ vége