Személyesen fejezte ki részvétét Orbán Viktor

Áder János; Orbán Viktor
Budapest, 2017. január 23. Orbán Viktor miniszterelnök (k) és Áder János köztársasági elnök (j) részvétét fejezi ki a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulóinak és tanárainak az Országház előtti Kossuth Lajos téren, ahol katonai tiszteletadással felvonták, majd félárbócra eresztették a nemzeti lobogót a veronai buszbaleset áldozataiért elrendelt nemzeti gyásznapon 2017. január 23-án. Január 20-án éjjel az olaszországi Verona közelében balesetet szenvedett egy magyar fiatalokat szállító busz, tizenhatan meghaltak, huszonhatan megsérültek. A buszon a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Áder János és Orbán Viktor a Kossuth Lajos téren személyesen fejezte ki részvétét a Szinyei Merse Pál Gimnázium diákjainak és oktatóinak.
Vágólapra másolva!

Áder János köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök részvétét fejezte ki a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulóinak és tanárainak az Országház előtti Kossuth Lajos téren hétfő reggel. A téren katonai tiszteletadással felvonták, majd félárbócra eresztették a nemzeti lobogót a veronai buszbaleset áldozatainak emlékére elrendelt nemzeti gyásznapon.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Január 20-án éjjel az olaszországi Verona közelében balesetet szenvedett egy magyar fiatalokat szállító busz, tizenhatan meghaltak, huszonhatan megsérültek. A buszon a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott.

Forrás: MTI/Kovács Tamás