Változóan felhős lesz az ég

2017.01.26. 04:12

Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.

Csütörtökön változóan felhős lesz az ég, a Dunántúlon továbbra is lehetnek tartósan ködfelhős tájak, míg keleten előbukkanhat a nap - írja a Köpönyeg.hu. Délután szórványosan szállingózhat a hó.

Lényeges változás nem lesz a hőmérsékletben, marad a fagyos idő.

Pénteken erősen felhős, párás, főleg a nyugati, délnyugati tájakon tartósan ködös időre van kilátás. Gyenge csapadék elszórtan lehet. Éjszaka általában -12 és -7 fok között alakul a hőmérséklet, de ÉK-en akár -20 fok is lehet. Délután -10 és +1 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szombaton és vasárnap borult, csendes, többfelé tartósan ködös idő várható. Zúzmara, hószállingózás előfordulhat. Egyelőre marad a hideg, fagyos idő.

Ha lemaradt volna a tegnapról

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Boldog névnapot

Január 26. az év 26. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 339 nap van hátra.

Ma a Paulákat és Vandákat ünnepeljük.

A Paula a Pál férfinév női párja. 

A Vanda lengyel eredetű női név, egy mondabeli királylány neve. Jelentése: vad nő.

Távkapcsoló

Búcsúzik a Válótársak egy időre az RTL Klubon, a TV2 az NCIS: Los Angelesszel megy ugyanabban az esti sávban. 22.15-től az Amerikai pite második része megy a Viasat3-on, ha csak nevetgélni akarunk. A Dunán este 10-től Gérard Depardieu és Katherine Heigl látható az Apám, a hős című vígjátékkal, ez is vicces, jól is jön egy kis kacagás ebben a fene nagy télben.

Heti mozipremierek

  • Az éjszaka törvénye
  • A Kaptár - Utolsó fejezet
  • Egy kutya négy élete
  • Életem Cukkiniként
  • Üdvözöljük Norvégiában!
  • Vakfolt
  • Az állampolgár