Simicska Lajosnak balesete volt

simicska lajos sárvári lovascentrum ló ügető
Vágólapra másolva!
Összetörte az autóját Simicska Lajos – tudta meg a Blikk. A baleset két héttel ezelőtt történt, az üzletember árokba csúszott a Jaguárjával. Simicska nem sérült meg.
Vágólapra másolva!

Hárskútról Veszprémbe tartott Simicska Lajos, amikor a falu határában, az egyik kanyarban a jeges úton kicsúszott, hiába vezetett óvatosan, irányíthatatlanná vált a Jaguárja – mondta a Blikknek az üzletember egyik közeli munkatársa. Az üzletember egyedül utazott az autójában, nem lett semmi baja.

A Jaguár az egyik legbiztonságosabb járműnek számít. A lap szerint, ha egy régebbi, kisebb autót vezetett volna Simicska, nem biztos, hogy sértetlen marad.

Nemrég a Pesti Srácok is írt Simicskáról. Arról, hogy egy vadászaton Simicska Lajos, a Közgép tulajdonosa összeveszett és összeverekedett a cég elnökével, Nyerges Zsolttal. Egy Rajkához közeli vadászházban verekedtek egy esti beszélgetés közben. Azt írják, hogy állítólag Kusturica-filmbe illő jelenetek játszódtak le, miután Nyerges közölte Simicskával: nem szeretné a teljes vagyonát az értelmetlen harcra, köztük a Hír TV-s leigazolásokra és az Orbán Viktor miniszterelnök elleni bosszúhadjáratra fordítani,

miközben az éveken át százmilliárd forint fölötti éves bevételt produkáló Közgép Zrt. haldoklik.

Nyerges azonban az Indexnek mindent tagadott, és arról beszélt, hogy bár a cég menedzsmentjéből távozott, a Közgépnek továbbra is tulajdonosa, és így Simicska üzlettársa marad. Azt mondta, azért távozik, mert elfáradt, "egy nagyvállalat irányítása folyamatos figyelmet és rengeteg energiát követel, amit már nem akartam vállalni. Az az igazság, hogy belefáradtunk az elmúlt évek mindennapi küzdelmeibe."

A Közgép új elnöke Vida Ildikó korábbi NAV-elnök lett.