Kamera is vette az óbudai kocsmai verekedőt

2017.02.05. 15:27

Az 190 centis, kigyúrt gyanúsított minden előzmény nélkül ütötte a sértettet egy óbudai mosdóban, az agresszort fénykép alapján körözi a rendőrség. 

Csontja is tört annak a férfinak, akit vasárnap hajnalra virradóra egy óbudai bár mosdójában vert meg ismeretlen támadója – a rendőrség szerint az áldozat legalábbis nyolc napon túli sérüléseket szenvedett. 

Úgy tudjuk, a bántalmazásnak különösebb előzménye sem volt, a sértett és a verekedő egymáshoz sem szólt az incidens előtt.  

Őt keresik

Az ismeretlen elkövetőről egy biztonsági kamera is készített felvételeket, a Budapesti Rendőr-főkapitányság így fotó alapján körözi az 190 centiméter magas, erős testalkatú férfit, aki a bűncselekmény idején kék, kigombolt felsőt és sötét nadrágot viselt. 

Őt keresik a rendőrök az óbudai támadással kapcsolatbanForrás: Police.hu


A BRFK kéri, hogy aki felismeri a támadót, tud a hollétéről vagy a bűncselekmény részleteiről, az hívja a 06-1-430-4700 telefonszámot. 

A kigombolt pólós gyanúsítottról több felvétel is készültForrás: Police.hu

A bejelentő névtelenül is segíthet, ha az ingyenes 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámot hívja, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét – írja a police.hu