Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Szerdán gyakran lesz erősen felhős az ég, és a Tiszántúlon többfelé, máshol csak néhol várható havazás, hószállingózás - írja a Köpönyeg.hu. A szél ÉK-ire fordul és megélénkül.

Reggel -3, délután +2 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön délelőtt erősen, délután változóan felhős időre van kilátás. Csupán elszórtan fordul elő hószállingózás, hózápor. -1 és +6 fok között várható a maximum.

Pénteken reggelre párássá válik a levegő, néhol köd is képződik. Napközben változóan felhős, de néhol tartósabban ködös idő valószínű. Esetleg elvétve szállingózhat a hó. Nem várható lényeges változás a hőmérsékletben: +3 fok lesz a jellemző hőmérséklet délután.

Szombaton gyengén felhős, napos idő esélyes. Csapadékra minimális az esély. Erősödik a reggeli fagy (-10, -3 fok), délután továbbra is kevéssel fagypont feletti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot

Február 8. az év 39. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 326 nap van hátra.

Ma az Arankákat ünnepeljük.

Az Aranka latin–magyar név, az arany szó kicsinyítőképzős származéka, az Aurélia magyarítása.

Távkapcsoló

Az autók szerelmeseinek este 10-kor a Discovery Channelen indul az Illegális gyorsulási versenyek, éjfélkor a NatGeón az Országút a pokolba, látványos képekkel. A két nagy kereskedelmi tévén törökös összecsapás várható, Szulejmán-Szultána meccs lesz este. A LifeNetworkön este 9-től a Véznák kontra dagik realityt nézve örülhetünk annak, ha normálisak vagyunk, este 11-től pedig az Amiről a Vészhelyzetben sem beszélnek című műsor van adásban, kellemes borzongás az éjszakában!

Heti mozipremierek

  • A sötét ötven árnyalata
  • Lego Batman – A film
  • Jackie
  • Jézus, mobil, fejvadászok