Négy árva maradt az alsóberecki karambolban meghalt nők után

2017.02.07. 10:38

Egy sátoraljaújhelyi gyárban dolgozott a három asszony, szörnyethaltak a balesetben. 

Éjszakai műszak után tartottak hazafelé, miután egyikük felajánlotta kolléganőinek, hogy hazaviszi őket. Négyen ültek a kocsiban, amikor Alsóberecki magasságában frontálisan ütköztek egy Mercedesszel. A balesetről az Origo is beszámolt.

A három édesanya a helyszínen szörnyethalt, negyedik kolléganőjük súlyos sérülésekkel kórházba került.

A Blikk úgy tudja, hogy a Mercedesben fiatalok ültek, akik egy buliból tartottak hazafelé, autójukkal eddig tisztázatlan okból átjöttek a szembejövő sávba, így elkerülhetetlen volt az ütközés. A Mercedesben öten utaztak, egy ember súlyosan, ketten könnyebben sérült meg, ketten sértetlenül megúszták a balesetet. 

Mindkét autó összetört az Alsóberecki mellett történt, tragikus balesetbenForrás: Police.hu

A lapnak megszólalt az egyik nő férje, aki nemcsak a feleségét, de a lányát is elveszítette a balesetben. Azt mondja, amikor a hírekben látta a karambolt, azonnal a helyszínre ment, de nem engedték közel. Azt mondták, nem élném túl a látványt” – mondta a férfi.

Lányának van egy kisfia, akit most az özvegyen maradt férfi fog felnevelni. Az autót vezető nő Tiszacsermelyre tartott hazafelé, ahol három gyermeke várta. Egyedül nevelte őket, mert a férje pár évvel ezelőtt öngyilkos lett. A három árva közül az egyik már egyetemre jár, de a két kisebb még általános iskolás. Őket a nagymama veszi magához.