Egy csomagba rejtett drog okozhatta a rab halálát

Vágólapra másolva!
Meghalt egy rab egy budapesti börtönben tudta meg a Tények, a TV2 hírműsora még csütörtökön. Az értesüléseiket a börtön szóvivője is megerősítette, megkeresésünkre pedig azt írják: a börtönorvos még megpróbálta megmenteni a rab életét, de már nem lehetett rajta segíteni.
Vágólapra másolva!

Egy budapesti börtönben az egyik körletfelügyelő vette észre, hogy február 7-én délután négy rab a zárkájában rosszul lett, az egyik rab pedig elvesztette az eszméletét. A börtön orvosa és ápolója azonnal elkezdte az ellátásukat, amit később a mentősök folytattak, de a rab életét nem lehetett megmenteni - írja a börtön vezetése.

Azt, hogy gyilkosság történt volna, a rendőrség kizárta, ennek ellenére vizsgálatot indítottak azért, hogy megtudják, mi történt.

Tóth Tamás a büntetés végrehajtás parancsnoka tavaly az Origónak adta az első interjúját kinevezése után. Akkor többek között azt mondta: „kolbászba rejtve is csempésztek már a börtönbe telefont".

Információink szerint most is valami hasonló történhetett: vagyis, valamelyik rab hozzátartozója csempészhette be a drogot a börtönbe, egy csomagba rejtve.