Politikai haszonszerzés volt az aláírásgyűjtés célja

Deutsch Tamás Deutsch Tamás magyar politikus, a Fidesz alapító tagja
Deutsch Tamás magyar politikus, a Fidesz alapító tagja
Vágólapra másolva!
Deutsch Tamás fideszes politikus politikai haszonszerzést lát a Momentum aláírásgyűjtésében. Szerinte szembe kell nézni a nyilvánvaló ténnyel: az akcióval a budapesti pályázat győzelmi esélyei szertefoszlottak.
Vágólapra másolva!

A Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos a Facebookon az írja, az olimpiai pályázat visszavonásáért indított aláírásgyűjtés után szembe kell nézni a nyilvánvaló ténnyel: az akcióval a budapesti pályázat győzelmi esélyei szertefoszlottak.

A fideszes politikus szerint a Momentum egyesület és a hozzá csatlakozó ellenzéki pártok elérték céljukat, megakadályozták a budapesti pályázat sikerét.

Mint írja, ebben a helyzetben az olimpiai pályázat továbbvitele szerinte értelmetlen.

A pályázatot a lehető leghamarabb vissza kell vonni – fogalmaz Deutsch Tamás, aki szerint ez az egyetlen felelős döntés.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökéhez hasonlóan Deutsch Tamás is utal arra posztjában, hogy szerinte az olimpia ellenzőit csupán politikai célok vezérelték. A politikus azt írja:

Az ellenzéki pártok gondolkodás nélkül cserbenhagyták a jóakaratú emberek közös ügyét. Done. A helyzet egyértelmű. Mindenki megmutatta, mire számíthatnak tőle a magyarok” – zárja bejegyzését a fideszes politikus.