Videón a férfi, aki leütötte a 6-os villamos vezetőjét

2017.02.23. 00:13

Keresi a rendőrség azt a férfit, aki szerda délelőtt leütötte a 6-os villamos vezetőjét a Móricz Zsigmond körtérnél. A villamosvezetőhöz mentőt kellett hívni, mert elájult.

Közzétett egy videót a rendőrség arról a férfiról, aki szerda délelőtt leütötte a 6-os villamos vezetőjét a Móricz Zsigmond körtérnél. A verekedő utast keresik, a villamosvezetőt pedig gyanúsítottként hallgatták ki a hatóságok.

Az Origo úgy tudja, hogy a villamosvezető ki akart szállni a fülkéből, amikor észrevette, hogy egy férfi áll az ajtóban. Megkérte, hogy engedje ki.

A férfi így is tett, majd egyszer csak rátámadt.

Többször megütötte a villamos vezetőjét, akihez mentőt kellett hívni, mert elájult. Azt egyelőre nem tudjuk, pontosan miért támadott az utas, mert nem vesztek össze előtte. Ehhez képest a villamosvezetőt is gyanúsítják a rendőrség honlapja szerint. Azt írták:

A rendőrök
a villamosvezetőt garázdaság gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki,a verekedő utast keresik.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, tud valamit arról, hol van, hívja a 06 (1) 443-5000 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén, vagy írjon a 11rk@budapest.police.hu e-mail címre.