Juhász Péter és az Együtt előszeretettel fütyül, de ezúttal őket fütyülte ki a helyi MSZP a párt fórumán, Dunakeszin. Juhász Péter ezért levélben panaszkodott Molnár Gyulánál és Botka Lászlónál. 

Botrányba fulladt az Együtt múlt hét pénteken tartott fóruma Dunakeszin – írta a Ripost. A lap beszámolója szerint a helyi szocialisták sípokkal fütyülték ki az Együtt volt elnökét, jelenleg az Országos Politikai Tanácsot vezető Szigetvári Viktort és a párt alelnökét, Hajdú Nórát. A rendezvényen néhány szimpatizáns vett részt, amikor egy 10-12 fős csoport jelent meg, és Vargha Nóra, helyi együttes önkormányzati képviselő felszólalásánál sípolni kezdtek. 

Juhász Péter annyira zokon vette a történteket, hogy levélben fordult Molnár Gyula szocialista pártelnökhöz és Botka László MSZP-s miniszterelnök-jelölthöz. 

Juhász Péter szereti a füttyszót, de hallgatni már kevésbéForrás: Szabó Gábor - Origo

Az Együtt elnöke azt követelte a szocialista vezetőktől, hogy vizsgálják ki az esetet, és adjanak tájékoztatást, hogy milyen következményei lesznek az incidensnek. Juhász nem finomkodott, a szerinte az egész akciót kitervelő Fekete Zoltánt 

kétes hírűnek és az MSZP helyi kiskirályának nevezte, akivel ő semmilyen közösséget nem tud vállalni, de azt is kijelentette, hogy az Együtt nem tervez közös listát állítani a szocialistákkal. 

A fütyülők közül valaki arra is ígéretet tett, hogy a jövőben minden hasonló rendezvényen megjelennek majd. Az ügy hátterében feltehetően az áll, hogy Vargha Nóra a múlt héten feljelentést tett a szomszédos fóti önkormányzat ellen, a képviselő-testület szerint viszont a lépés indokolatlan volt, ezért leváltották a bizottsági tisztségéből.