Vágólapra másolva!
Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum alapítója szerint a balliberális oldal, "porondmesterük, Soros György parancsára" cirkuszt csinál a legfőbb közjogi méltóság, a köztársasági elnök megválasztásából, amikor "a Soros által pénzelt Eötvös Károly Közpolitikai Intézet" vezetőjét, Majtényi Lászlót jelöli a posztra.
Vágólapra másolva!

Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumi elnöke sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy a CÖF-CÖKA egyértelműen Áder János jelenlegi államfő újrajelölését támogatja.

Fricz Tamás, a CÖKA kuratóriumának tagja ugyanezen az eseményen azt mondta, Soros György célja a nemzetállamok megtörése, egy új globális világrend kialakítása és egy multikulturális, "kevert fajú Európa" létrehozása.

Ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF szóvivője pedig az Euobserver.com portálra hivatkozva azt mondta, hogy Európában az egyik legátláthatatlanabb szervezet "a Soros György által gründolt" és Majtényi László által vezetett Eötvös Károly Közpolitikai Intézet.