Soros fizet - Juhász fütyül: így tiltakoztak az Együtt elnöke ellen

2017.03.15. 13:52

Táblákkal tiltakoztak a Fidelitas tagjai Juhász Péter ellen, aki a nemzeti ünnepet fütyülte ki.

Soros fizet - Juhász fütyül táblákkal tiltakozott a Fidelitas az Együtt elnökének az akciója ellen. Böröcz László a Fidelitas elnöke korábban arról beszélt, Juhász Pétert és társait csak egyetlen cél fogja vezérelni a nemzeti ünnepen, hogy ennek a több tízezer embernek tönkre tegyék az ünnepségét és megzavarják a nemzeti ünnepet. Hozzáfűzte: a képlet soha nem változik: Soros pénzel, Juhász pedig fütyül. 

Résztvevők „Soros fizet/Juhász fütyül” feliratú transzparensekkel a Fidelitas demonstrációján az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója alkalmából rendezett állami ünnepség előttForrás: MTI/Szalai Eszter

Ha belegondolunk abba, hogy az elmúlt időben hogyan támadták a kormányt a Soros György által pénzelt migránspárti szervezetek, akkor abból egyértelműen következik, hogy nekik március 15-e sem szent – fogalmazott. Szólt arról is, hogy Soros György szervezetei az elmúlt napokban is támadásokat indítottak a magyar kormány ellen. Hozzátette: sajnos ezek a szervezetek és Juhász Péterék nem tisztelik március 15-ét és nem állnak ki nemzeti értékeink mellett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK