Megerőszakolta a nevelt lányát egy férfi

2017.03.16. 14:44

Megerőszakolta a nevelt lányát egy székesfehérvári férfi. Azt mondta, "nem az élvezetért" tette, hanem mert a felesége megcsalta. Első fokon két év börtönbüntetésre ítélték 5 év próbaidőre felfüggesztve, amit a Fővárosi Ítélőtábla most helybenhagyott.

Még 12 éves sem volt a kislány, akit szexuálisan zaklatott a nevelőapja még 2015 júliusában. Megerőszakolta a kislányt a lakásukban.

Néhány nap múlva a férfi ezt elmondta a felesége barátnőjének, aki beszámolt róla a Pusztaszabolcsi Szociális és Gyermekjóléti Intézmény vezetőjének. Néhány nappal később a kislány is bevallotta az intézmény igazgatójának, hogy ez történt. Ezután a férfit is kikérdezték, aki egyáltalán nem tagadta, hogy mit tett. Azt is mondta, nem szexuális indíték motiválta. Arra hivatkozott, hogy a felesége megcsalta, és emiatt,

bosszúból közeledett a nevelt lánya felé.

Az intézményvezető tett feljelentést a rendőrségen. Az első fokon eljáró Székesfehérvári Törvényszék 2016 decemberében Cs. A. György vádlottat szexuális erőszak miatt 2 év börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását 5 év próbaidőre felfüggesztette. Az ítélet ellen az ügyész súlyosításért fellebbezett. A Fővárosi Ítélőtábla március 16-án, csütörtökön helybenhagyta az elsőfokú ítéletet.