Ingyen mehetnek a Brain Bar Budapestre a tanárok és a diákok

Brainbar BP
Vágólapra másolva!
Az ország leginspirálóbb eseményének választott Brain Bar Budapest kezdettől nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a fesztiválon való részvétel a jövő generációi számára is elérhető legyen. A diákok és tanárok idén is térítésmentesen hallgathatják meg a hazánkba érkező félszáz kiemelkedő személyiséget.
Vágólapra másolva!

Elindult a regisztráció

a diákok és tanárok számára, akik 2017-ben is ingyenesen vehetnek részt Európa legnagyobb jövőfesztiválján. A félszáz kiemelkedő, világszerte ismert személyiséget, köztük üzleti, tudományos és politikai vezetőket felvonultató fesztivál 2015-ös alapítása óta ingyenes a jövő generációi és annak oktatói számára.

A fesztivált 2015-ben alapították. Forrás: Origo

A Brain Bar Budapest ráadásul idén új eseménnyel bővül:

a fesztivál első napján megrendezésre kerülő Future Jobs keretében a jövő cégei és munkavállalói találhatnak egymásra.

A Future Jobs konkrét iránymutatást ad a fiataloknak, hogy hol és miben érdemes képezniük magukat, támpontként szolgál a tanároknak, hogy milyen képességeket érdemes fejleszteniük az osztályteremben, a kiállító vállalatok pedig megismerhetik a legfiatalabb generációnak a jó munkahellyel szemben támasztott elvárásait. A Facebook-esemény itt érhető el: https://www.facebook.com/events/780923098726446/

Érdekesség, hogy a Brain Bar Budapest - a hazai fesztiválok közül elsőként - teljes egészében megszünteti a VIP-listát. 2017-től a korábban e célra fenntartott jegyeket is diákok és pedagógusok kapják majd.

A Brain Bar Budapestet június 1-3. között rendezik a belvárosi Erzsébet téren.

A Future Jobs a Brain Bar Budapest helyszínén, a fesztivál első napján kap helyet. A fesztiválra több mint hétezer embert várnak. A diákok és tanárok regisztrációs felülete elérhető ezen az oldalon.