Kulcscsomót vágott hittanórán egy kisfiú fejéhez a babócsai pap

Vágólapra másolva!
A gyerekek rendetlenkedtek a hittanórán, a plébános pedig úgy akart a rosszalkodásnak véget vetni, hogy közéjük dobott egy kulcscsomót. A kulcscsomó az egyik fiút a fején találta el, akit emiatt később kórházba kellett vinni, agyrázkódást kaphatott – hangzott el a TV2 Tények című hírműsorában.
Vágólapra másolva!

Az eset után a kisgyerek rosszul lett, szédült és hányt, a szeme bedagadt. A szülők orvoshoz vitték a gyereket, a szemészeten el is látták, ott már a szemész szakorvos javasolta, hogy a szédülés és a hányinger miatt kerüljön a kisfiú a Szigetvári Kórház gyerekosztályára.

A kisfiú két napot feküdt a Szigetvári Kórházban. A vizsgálatok szerint

szerencséje volt, mert a szeme csak könnyebben sérült.

A Tényeknek Shubail Mohamed Eisa Ali, a Szigetvári Kórház főorvosa azt mondta, agyrázkódásra utaló tünetekkel kezelték a kisfiút, de agynyomás fokozódására utaló jelet nem észleltek.

A szülők az eset után beszéltek a hittanórát tartó plébánossal, aki szerintük máskor is durván viselkedik a gyerekekkel. A pap bocsánatot kért a történtek miatt, de

a szülők feljelentést tettek, a barcsi rendőrök eljárást indítottak.

A Tények kereste a plébánost is, aki azt mondta, nem nyilatkozhat, az illetékes Kaposvári Egyházmegye tájékoztatása szerint pedig hozzájuk semmilyen hivatalos panasz nem érkezett a pappal szemben.