Új online magazin indul az 50 év felettiek számára

Vágólapra másolva!
A Seniorplus.hu lesz Magyarország első olyan, az aktív ötven felettieket célzó honlapja, mely naponta több friss anyaggal kedveskedik olvasóinak.
Vágólapra másolva!

A lap elsődleges célja, hogy olyan életmód cikkekkel lepje meg olvasóit, melyek segítségével könnyebben élhetnek teljesebb életet. Magyarán a párkapcsolati tanácsoktól az egészséges életmódon keresztül a kül- és belföldi utazási desztinációkig igen széles spektrumot ölel fel.

A áátogatók kielégítésének érdekében szakembereket is segítségül hívunk, akiket olvasóink személyesen is megkereshetnek, legyenek akár szexuális jellegű, akár jogi kérdésekről.

A portál tematikájával a férfiakat és a hölgyeket is egyaránt kiszolgálja, így az autók és a divat is megfér egymás mellett a Seniorplusz.hu felületén. Ezenfelül égető társadalmi kérdéseket feszegető és exkluzív tudományos cikkeket is szolgáltatnak gondolatébresztőnek.

A Seniorplus.hu természetesen a Facebookon is képviselteti magát, nem titkoltan közösség építő célzattal. Játékokkal, exkluzív akciókkal és könnyedebb tartalommal (is) várják az érdeklődőket, nem csak ötven felett!