Jamie Foxx élőben közvetítette a fenyegetőző bűnözőt

Vágólapra másolva!
A nálunk forgató világsztár, Jamie Foxx élőben közvetítette, ahogy a férfi öngyilkossággal fenyegetőzik Budapesten. A börtönre ítélt férfi éppen eltávozáson volt, de nem ment vissza a börtönbe, inkább elbarikádozta magát egy V. kerületi lakásban. A kommandósok végül rárobbantották az ajtót – hangozott el a TV2 hírműsorában, a Tényekben csütörtökön este.
Vágólapra másolva!

Egy férfi egy belvárosi lakásban barikádozta el magát a rendőrök elől - erről az Origo is írt. Az akció idejére lezárták a Deák Ferenc utcát.

Az egyik szomszéd a Tényeknek nyilatkozott, azt mondta, órákig dolgoztak a rendőrök, mire elfogták a férfit:

– mondta.

Amikor a férfi meglátta a rendőröket, kimászott az ablakon, és azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz. Néha visszamászott a lakásba, és többször is átöltözött, többször telefonált is valakinek. A szomszédok szerint azt kérte, hogy ne bilincseljék meg, amikor elviszik, és egy női nevet is kiabált.

– mondta az egyik szomszéd.

A katasztrófavédők daruval és egy felfújható matraccal mentek ki a helyszínre. Nehogy tényleg leugorjon.

A férfit azért keresték a rendőrök, mert nem ment vissza a börtönbe. Amikor megjelentek az V. kerületi lakásnál, a férfi elbarikádozta magát, és öngyilkossággal kezdett fenyegetőzni, ezért a BRFK a TEK segítségét kérte. Végül este fél kilenckor fogták el. A kommandósok berobbantották az ajtót, ami mögé a férfi elrejtőzött.

Az esetet az egyik közösségi oldalon élőben közvetítette Jamie Foxx hollywoodi színész is, aki egy közeli szállodában lakik, amíg Magyarországon forgatja a Robin Hood című filmet.