Kizárja Simicska Ádámot a Fidelitas

Vágólapra másolva!
Simicska Lajos nagyobbik fiáról ma írta meg a Ripost, hogy nem csak párttag lehet a Jobbikban, de 2018-ban képviselőjelölt is. A párt tagadta, Simicska Ádám pedig cáfolta a hírt. Úgy nyilatkozott, egyedül a Fidesz ifjúsági tagozatának, a Fidelitasnak a tagja. A Fidelitas elnöke ma bejelentette, hogy mivel Simicska Ádám már korábban is nyiltan állásfoglalt a Jobbik mellett, ezért etikai vizsgálat indult ellene, és ki fogják zárni a Fidelitasból. 
Vágólapra másolva!

Kizárja soraiból Simicska Ádámot a Fidelitas, mert az ismert nagyvállalkozó, Simicska Lajos fia nyiltan kiállt a Jobbik mellett - írta a Pesti Srácok. A lapnak erről Böröcz László beszélt, aki a Fidesz ifjúsági szervezetének az elnöke. Böröcz elmondta, hogy az amúgy a Magyar Nemzet újság kiadójánál - a médiacsoport Simicska Lajos tulajdona - ügyvezető Simicska Ádám valóban a II. kerületi Fidelitas tagja, de még a Zsúrpubiban hetekkel korábban megjelent interjúja miatt

a szervezet kezdeményezte a kizárását a közösségből.

Ebben Simicska Ádám arról beszélt, hogy Vona Gábor az egyetlen komolyan vehető miniszterelnök-jelölt és a választások egyedüli kérdése, hogy lesz-e a Jobbiknak kétharmados többsége. Böröcz világossá tette, hogy ki fogják zárni Simicska Adámot, tagsági viszonyát pedig már felfüggesztették az eljárás befejezéséig.

A Pesti Srácok azért kérdezte Böröcz Lászlót, mert miután a Ripost ma megírta, hogy a Jobbik zárt ülésen dönthet arról, hogy Simicska Ádámot képviselőjelöltként indítják-e a 2018-as országgyűlési választáson, Simicska Lajos fia a 24.hu-nak cáfolta az állítást, majd megjegyezte, hogy egyetlen szervezetnek tagja, ez pedig a II. kerületi Fidelitas.

A Fidelitas elnöke azt is elmondta, hogy Simicska Ádám tíz éve léphetett be a szervezetükbe, de jó néhány éve még csak nem is hallottak róla.