Maszturbálás közben üvöltözte, hogy ő a villanyszerelő

2017.03.29. 10:54

Egy év alatt ötször is járt idegen nők kertjében, házánál egy 35 éves mezőtárkányi férfi. Mindig hívatlanul ment, és legtöbbször meztelenre vetkőzve, a nők szeme láttára nyúlt magához. Vádat emeltek a 35 éves mezőtárkányi férfi ellen.

Bő egy éven át zaklatta a nőket Heves megye különböző településein a 35 éves mezőtárkányi férfi. Hívatlanul ment idegen házakhoz, és az ott élő nők szeme láttára vetkőzött meztelenre, és rendszerint maszturbált. Végül elfogták. A férfi ellen a Füzesabonyi Járási Ügyészség nyújtott be vádiratot szeméremsértés és magánlaksértés miatt. 

Először 2015 őszén ment egy bekerítetlen ház kertjébe, majd megállt a melléképület mellett, meztelenre vetkőzött, és miközben 

a teraszon a rokonaival beszélgető háziasszonyt nézte, maszturbálni kezdett. 

Amikor a nő fia észrevette, azonnal felelősségre akarta vonni, de a férfi gyorsan beült a kocsijába, és elmenekült. Valószínűleg nem zavarta, hogy a rendszáma alapján könnyen azonosíthatják.

A következő ismert esete az volt, amikor 2016 elején a saját háza kertjében nyúlt magához: január 31-én a kerítéséhez állt, ahonnan rálátott az utca túloldalán lévő ház kertjében dolgozó nőre, és felé fordulva maszturbált. A nő élettársa hamar észrevette, és elzavarta a férfit. 

A férfi viszont ezek ellenére sem hagyta abba, 2016 júniusában és októberében is csinált hasonlókat. Először Mezőtárkányban járkált meztelenül egy nő kertjében, miközben azt kiabálta, hogy 

jó napot, én vagyok a villanyszerelő! 

Októberben Füzesabonyban pedig egy lakótelep mellett, a másfél méter mély vízelvezető árokban maszturbált. Akkor egy 17 éves lány és apja voltak a közelében. A rendőrség ekkor kapta el a férfit, őrizetbe is vették. 

A Füzesabonyi Járási Ügyészség a vádiratában felfüggesztett börtönt javasolt, és azt is, hogy a férfit pártfogó felügyelje. Ezenkívül neki kell kifizetnie a bűnügyi költséget – írja a Heves Megyei Ügyészség közleménye.