Vágólapra másolva!
Kétes múltú emberekből szervez kampánystábot a VIII. kerületi önkormányzati választásra a liberális jelölt, Bolba Márta - írja a Pesti Srácok. A stáb egyik tagja "lekurvázta" Dopeman stábjának egyik tagját, egy másik vezető kerületi MSZP-s politikusként érintett korábbi zűrös ingatlanügyekben, egy harmadik pedig "egy olyan civil szervezet tagja, amelyet időnként nagyvonalúan kistafíroz Soros György egyik alapítványa".
Vágólapra másolva!

Dopeman csapata múlt szombaton rátámadt a liberálisok független jelöltjeként induló Bolba Márta egyik aktivistájára, Erőss Gáborra, miután Erőss Gábor provokálta a Dopeman mellett kampányoló szocialistákat - írja Pesti Srácok. AZ Echo TV videójából az derült ki, hogy Bolba Márta aktivistája női mivoltában sértegette az MSZP-s Király Lajosnét és "rózsadombi kurvának" nevezte.

A PestiSrácok a stáb másik tagjáról, Molnár Györgyről azt írja, hogy a Magyar Szocialista Párt VIII. kerületi elnökeként 2004-ben asszisztált az akkori baloldali városvezetés által véghezvitt durva ingatlanmutyikhoz.

Bolba Márta kampányának koordinátora, Udvarhelyi Tessza pedig a Város Mindenkié mozgalom tagja,a emlyrőla Pesti Srácok azt írja, hogy Soros György alapítványa "időnként nagyvonalúan kistafírozza".