Jobbikos politikussal volt meccsen Simicska Lajos

varga damm andrea plakát plakát
veszprém választás riport
Vágólapra másolva!
A Jobbik veszprémi politikusával fényképezték le Simicska Lajost egy meccsen: Varga Damm Andreával ült a VIP-páholyban – írta a Blikk. Ez már a sokadik bizonyíték arra, hogy Simicska és a Jobbik politikusai között szoros kapcsolat van.
Vágólapra másolva!

A kézilabda-rajongó Simicska a családja társaságában tűnt fel a veszprémi kézilabdacsarnok VIP-páholyában, felesége és fia mellett azonban ezúttal vele volt Varga Damm Andrea ügyvéd, a Jobbik helyi politikusa is – írja a Blikk.

Varga Damm Andrea plakátja Veszprémben Fotó: Bielik István - Origo

Vona Gábor 2014 decemberében jelentette be, hogy a devizahiteles perekben is közreműködő Varga Damm Andreát indítja a veszprémi időközi választáson. A jelöltet Vona

a devizások „Jeanne d'Arc"-jaként mutatta be a parlamentben.

A Blikk megpróbálta megtudni Simicska Lajostól, hogy milyen apropóból látta vendégül a Jobbik leendő veszprémi jelöltjét, ám nem vette fel a telefonját. Sajtósa pedig nem kívánt az ügyben nyilatkozni.

Hónapok óta beszélnek arról többen, hogy Simicska Lajos a Jobbik támogatója lett. Ennek része az a plakátkampány, amelyet a napokban indított a párt, és amelyhez a 444.hu információi szerint Vona Gáborék Simicska Lajos hirdetőcégével, a Publimont Hirdetésszervezővel vagy a Mahir Cityposter Kft.-vel állapodtak meg.

A vállalkozó fia, Simicska Ádám pedig néhány héttel ezelőtt a Jobbik győzelmét jósolta egy interjúban. Ahogy az is kiderült, hogy Simicska Lajos és Vona Gábor Jobbik-elnök személyesen is találkoztak nemrég. De feltűnő volt az is, hogy a Jobbik jelenléte hirtelen megnőtt a Simicska-médiában. A Hír TV például idén először közvetítette Vona Gábor évértékelőjét.