Hazaengedték Tarsoly Csabát

Tarsoly Csaba és társai a Fővárosi Törvényszéken az ellenük folyó Quaestor-per tárgyalásakor 2016 október 13-án SENKI NEM JÁRULT HOZZÁ AZ ARCA KÖLÉSÉHEZ - KÉRLKEK KOCKÁZZÁTOK KI ŐKET... Tarsoly Csaba és társai a Fővárosi Törvényszéken auz ellenük folyó Q
Tarsoly Csaba és társai a Fővárosi Törvényszéken auz ellenük folyó Questor ügy tárgyalásakor 2016 október 13-án SENKI NEM JÁRULT HOZZÁ AZ ARCA KÖLÉSÉHEZ - KÉRLKEK KOCKÁZZÁTOK KI ŐKET...
Vágólapra másolva!
Tarsoly Csaba két év előzetes után ma házi őrizetbe került - így döntött a Fővárosi Ítélőtábla. A Quaestor-vezért azzal vádolják, hogy a cégcsoportja eltüntetett 250 milliárd forintot.
Vágólapra másolva!

Két év előzetes letartóztatás után kiengedték Tarsoly Csabát, a Quaestor-csoport korábbi tulajdonos-vezetőjét - írta meg a 444.hu. Tarsoly a Fővárosi Ítélőtábla mai döntése értelmében házi őrizetbe került. A bíróság hasonlóan járt el Májer Zsolt kapcsán is, a Quaestor-ügy harmadrendű vádlottja ugyancsak hazamehetett.

Tarsoly Csaba otthonról védekezhet Forrás: Copyrighted Minden jog fenntartva +36703590570/Szabó Gábor - Origo

Az információt Papp Gábor ügyvéd megerősítette a portálnak. Úgy nyilatkozott, hogy a bíróság évente dönt az előzetes letartóztatás meghosszabbításáról, a mostani felülvizsgálatnál pedig a védői indítványnak adtak helyt. Tarsoly ügyvédjét mi is kerestük, egyelőre nem értük el.

Tarsoly Csabát és tíz társát az egyik legnagyobb magyar pénzügyi bűncselekmény elkövetésével vádolják:

a Quaestor 250 milliárd forint kifizetetlen adósságot hagyott maga után,

ebből 160 milliárd forint szabálytalanul kibocsátott lakossági kötvény volt.