Rendszeresen verte, kínozta családját egy pilisi férfi

2017.04.04. 10:13

Egy pilisi férfi rendszeresen kínozta gyerekeit, megverte, megkötözte őket. Az egyik kislányát meg akarta erőszakolni. A feleség többször is elmenekült a gyerekekkel. A férfi ügyét zárt ajtók mögött tárgyalják, júniusban hozhat ítéletet a bíróság – hangzott el a Tényekben, a TV2 hírműsorában.

A helyiek horrorháznak hívják a pilisi család otthonát, miután kiderült, hogy a férfi milyen borzalmakat tett éveken keresztül a feleségével és gyerekeivel.

Az alig pár négyzetméteres viskóban heten laktak. A vád szerint a családfő rendszeresen verte a gyerekeit, egyik lányát megpróbálta megerőszakolni.

Az öt gyerek közül volt olyan, aki betört egy pékségbe, hogy intézetbe vigyék.

Hétfőn ítélték volna el a férfit, de a törvényszék újabb szakértőt rendelt ki.

Az egyik szomszéd a Tényeknek azt mondta, ő többször is segített a férfi feleségének új életet kezdeni:

Mi kétszer vagy háromszor elköltöztettük a feleségét gyerekestül. Jó körülmények közé vittük. Szerintem pár hónap, fél év szerintem, fél év lehetett, és visszajött az asszony.”

Azt azonban a szomszéd se tudja, miért ment vissza a feleség az agresszív férjéhez, aki volt, hogy rugdosta, nadrágszíjjal verte, fojtogatta a családját.

Egyik lányát meg akarta erőszakolni, de mivel a kicsi ellenállt, megverte.

A férfi több kutyát is felakasztott a gyerekek szeme láttára, akik e közben sírtak. A szomszéd szerint azonban a gyerekeken nem látszott a verés nyoma.

Felesége még azelőtt elhagyta a férfit, hogy őt őrizetbe vette volna a rendőrség. A környéken úgy tudták, hogy azért helyezték előzetes letartóztatásba, mert nem fizette a gyerektartást. Mindenki megdöbbent, amikor kiderült, hogy szexuális erőszakkal vádolják.