Brutálisan megölte, szőnyegbe csavarta, majd elásta barátnőjét

2017.04.06. 09:23

Budapesti lakásán 27 késszúrással megölte, szőnyegbe csavarta, majd egy kalocsai ház udvarán elásta 39 éves barátnője holttestét egy férfi. Vádat emeltek ellene.

A nő volt férje 2015. augusztus 21-én felhívta a rendőrséget, hogy napok óta nem találkozott korábbi feleségével, az autóját sem látta, aggódik miatta. Egyik közös ismerősük felment az eltűnt nő lakására, ahol észrevette, hogy az ágya csupa vér. Értesítette a rendőrséget, akik megállapították, hogy a vér az eltűnt nőé.

Forrás: police.hu

 

Elásta a holttestet

A nyomozás és kihallgatások során a gyanú egy férfira terelődött, aki korábban egy kalocsai kertes házban élt. Nyomkövető kutyákkal a helyszínre mentek, ahol megtalálták az elásott, szőnyegbe csavart nő holttestét, akit brutálisan, legalább 27 késszúrással öltek meg.

Kanapéba bújt a rendőrök elől

A rendőrség azonnal kiadta az elfogatóparancsot a férfi ellen. Másfél hónappal később fogták el, egy kanapé ágyneműtartójába bújt előlük.

Forrás: police.hu


A rendőrség a 33 éves kalocsai férfi ellen gyilkosság gyanúja miatt indított nyomozást befejezte, és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.